Upgraden bij Active24: waarom en hoe!

In 2003 bouwde je zelf je HTML-website met een hippe flash animatie. “Helemaal van deze tijd!” vertel je aan je kennis, terwijl je haar je webpagina laat zien op je PC. "Van deze tijd?", aarzelt ze, terwijl ze met een klik op haar smartphone enkele seconden later haar indrukwekkende dynamische webpagina laat zien. Hoogtijd voor een upgrade! Dit Active24 artikel laat zien waarom het belangrijk is om je web product regelmatig te upgraden en hoe je dat doet.

Waarom Upgraden

Veel hostingbedrijven geven de klant geen keuzemogelijkheid: ze upgraden jaarlijks het hostingpakket en brengen de kosten hiervoor automatisch bij hun klanten in rekening. Bij Active24 geven wij onze klanten de keuze om zelf te beslissen over hun pakket en de kosten die een upgrade met zich mee brengen. Daarom gebeurt upgraden bij Active24 niet automatisch.

Active24 medewerkers hebben altijd de schriftelijke toestemming vanaf het technische email adres van de klant nodig om een upgrade te mogen uitvoeren. Helaas "vergeten" onze hostingklanten hun product regelmatig te upgraden, want het product werkt toch nog? Waarom zou je upgraden?

Auto´s & ICT

Stel: je koopt een nieuwe auto in 2014. Die auto is over 10 jaar nog steeds bruikbaar, mits je hem goed onderhoudt en op tijd een APK-keuring laat doen. Maar over 10 jaar zijn er ook betere auto´s op de markt. De auto-industrie verbetert zich namelijk continue in veiligheid, technologie en gebruiksvriendelijkheid.

Dit geldt ook voor de dynamische ICT-wereld. Een statische HTML-website uit 2003 is niet te vergelijken met een dynamische Content Management Systeem (CMS) website uit 2014. Had je in 2003 nog genoeg aan een kleine webruimte zonder database, met beperkt dataverkeer en e-mail. Inmiddels zijn een of meerdere databases, CMS en een uitgebreid e-mail account "minimale" vereisten. Upgraden- een jaarlijkse APK-keuring voor uw web- of email pakket- is dus een belangrijke noodzaak.

Redenen voor een upgrade

De belangrijkste redenen om uw pakket bij ons regelmatig te upgraden:

 • REDEN 1: Veiligheid en betrouwbaarheid

  Cybercriminaliteit is een booming business waarvan de gevolgen duidelijk worden onderschat. Ruim 60% van alle internetgebruikers heeft ooit schade ondervonden door virussen, malware of hackers. Meestal veroorzaakt door het gebruik van verouderde software, plugins, verouderde websites, e-mail en webhosting pakketten.

  OPLOSSING: Met een regelmatig upgrade, beschikt u over een veiliger en betrouwbaarder pakket, dat bovendien up-to-date is, waardoor internetcriminelen moeilijker "ongestoord" bij u binnen kunnen dringen.

 • REDEN 2: Technologie en innovatie

  De techniek in de ICT wereld ontwikkelt zich voortdurend. Wat in 2003 het beste-van-het-beste was, is inmiddels allang achterhaald. Elk jaar worden nieuwe innovaties en nieuwe technieken ontdekt en ingevoerd. Wil je een snellere website met meer innovatie en technische mogelijkheden?

  OPLOSSING: Met een regelmatige upgrade maakt u automatisch gebruik van onze nieuwste webservers en meest innovatieve producten.

 • REDEN 3: Gebruiksvriendelijkheid

  Door de technologische innovatie kan tegenwoordig iedereen zelf een eigen website te maken. Bovendien worden de (hosting)producten steeds gebruikersvriendelijker. Neem de one-click-installer. Hiermee maak je zelf eenvoudig dynamische websites met een minimale kennis aan web techniek en web code.

  OPLOSSING: Met een regelmatige upgrade maakt u automatisch gebruik van meer gebruiksvriendelijke software om eenvoudiger zelf je eigen website en e-mail in te stellen.

 • Belangrijk

  Houd- voor de upgrade- rekening met het volgende:

  • 1 domein, 1 pakket: Je kunt maximaal 1 webhosting pakket koppelen aan 1 domeinnaam.

  • Back-up: Voordat je een upgrade maakt, is het noodzakelijk eerst een back-up te maken van je huidige website en e-mail.

  • standaard aflevering: Na de aankoop van een pakket, ga je zelf aan de slag met de installatie van uw website. Active24 ondersteunt je daarbij.

  • Hoe upgraden

   Heb je meer dataverkeer, webruimte, e-mailboxen of databases nodig? Upgrade dan eenvoudig naar een uitgebreider pakket. Ook een DNS-redirect service of e-mailpakket kunt u op onderstaande manier naar een hostingpakket upgraden:

   • Log in op uw Mijn Account of MyActive24

   • Ga naar Mijn producten

   • Klik bij je pakket op Upgraden

   • Kies naar welk pakket je wilt upgraden.

   • Klik op Upgrade om je aanvraag af te ronden.

Gerelateerde artikelen