Mijn Website Premium: klantreview

Of u nu zoekt via uw laptop, computer, tablet of smartphone, op de Cloud gebaseerde website QueridoCM.nl vindt u in een oogopslag alle informatie die u nodig hebt om uw bedrijfspersoneel vakkundig te laten coachen door coach Stephen Querido en bedrijfspartner Frank van der Kroon.

My Website Premium

Ondanks een aantrekkelijke offerte van een grote speler in de advertentiewereld, besloot Querido bij ACTIVE 24 te blijven:

“"Luisteren naar de klant, problemen daadwerkelijk oplossen en de klant serieus nemen. Daar onderscheidt ACTIVE 24 zich in”."

Queridocm.nl

Querido Change Management

is in 1992 ontstaan uit een niet ingeloste promotiebelofte. Na mijn studie Sociale Psychologie, werkte ik als docent/trainer toegepaste psychologie bij een onderwijsinstelling. Toen mij een promotie werd beloofd om als trainingsmanager een nieuwe studievariant op te zetten en de belofte niet werd ingelost, besloot ik me zelfstandig op de markt te begeven.

Van deze keuze heb ik nog nooit een dag spijt gehad. Ik had al vrij snel mijn eerste klanten. Mijn bedrijf heeft kunnen groeien door het leveren van constante en hoge kwaliteit en een actief verwijsnetwerk.

Adviesbureau organisatieontwikkeling

Ik vind het spannend om met groepen te werken, omdat in groepsprocessen de ware dynamiek tussen mensen naar boven komt. Vanwege die interesse, studeerde ik Sociale Psychologie en specialiseerde ik me later als counselor. Ook volgde ik een opleiding in Business Administration.

Klantreview Active24- Stephen E. Querido

Querido adviseert binnen grotere organisaties medewerkers, teams en management over functionering en samenwerking. Ook zaken die hen verstoren in de werksfeer en zich misschien zelfs in de privé sfeer afspelen, helpt hij te tackelen. Het doel is om mensen met meer plezier, gezonder te laten werken en hun weerbaarheid te vergroten.

“"Over het algemeen weten cliënten heel goed wat er aan de hand is en wat zij nodig hebben. Mijn rol zit hem in het helpen zichtbaar maken wat nog niet zichtbaar was, en de vertaalslag te maken van theoretische oplossingen naar hun eigen praktijk en leven."

ACTIVE 24

ACTIVE 24 was bij aanvang geen bewuste keuze. Mijn eerste internet service provider (ISP) werd 16 jaar geleden overgenomen door het Franse Ladot. In het contact waren ze heel onbehoorlijk en klantonvriendelijk. Ik geloof dat ik via een advertentie uiteindelijk naar een andere internetprovider ben overgestapt. Zo kwam ik bij Mamut terecht.

Ik zag dat zelf een website bouwen zonder content management systeem gewoon gepruts oplevert. Daarom heb ik in 2005 een website construction tool aangeschaft: eZ Publish genaamd. Ik vond het best nog wel bewerkelijk, dus dat nodigde mij niet zo heel erg uit om het zelf bij te houden. Aangezien de mail altijd adequaat beantwoord werd, was het een weloverwogen beslissing om niet van ISP te veranderen. Zo ben ik bij ACTIVE 24 uitgekomen.

Mijn Website Premium

Via een salesman van een bekende speler in de advertentiewereld, werd ik erop gewezen dat mijn website oud en achterhaald was. Hij overtuigde me dat mijn huidige website verbeterd kon worden en dat ik echt toe was om de volgende stap te nemen. Toen kwam ik erachter dat mijn internetservice provider, ACTIVE 24, net een nieuw product op de markt bracht.

Over Mijn Website Premium was ik meteen enthousiast. Ik kon het product gratis uitproberen en bovendien was de prijs ook nog eens echt concurrerend. Zo kon ik zelf zien of dit product me beviel en het zo vaak aanpassen als ik zelf wilde, totdat het geheel naar mijn zin was. De website werd namelijk pas gepubliceerd en zichtbaar voor de buitenwereld, zodra ik het product kocht.

Implementatiefase

De implementatiefase was wat frustrerend. Mijn Website is een nieuw product, dat achter de schermen nog niet volledig klaar bleek te zijn. Daar ging ik echter wel vanuit. Gelukkig werd ik tijdens dat proces uitstekend begeleid door een medewerker van de ACTIVE 24 klantenservice. Na zijn uitleg begrijp ik ook waarom een verouderde website in een oude server omgeving niet direct overgezet kan worden naar een nieuwe up-to-date server. Ik moest een nieuwe URL kopen en heb een technische doorverwijzing gemaakt.

Intuïtief product

Ik wil een mooie website en vindbaar zijn op het internet, maar me vooral ook bezig kunnen houden met de corebusiness van mijn eigen bedrijf. Met Mijn Website Premium kan dat. Het is een prettig softwareprogramma, dat bovendien intuïtief werkt. Je ziet direct wat je krijgt en fouten zijn eenvoudig te herstellen. Dit was precies het product waar ik naar op zoek was. Het is een mooi product dat ik van harte aanbeveel bij mijn collega’'s.

Onderscheidende klantenservice

Wat ik bovendien heel sterk vind aan ACTIVE 24 is de manier waarop zij omgaan met mij als klant. Er werd bij mij gekeken wat nodig was om de fout zo snel mogelijk te herstellen en de klantenservicemedewerker bleef met me in contact totdat het probleem daadwerkelijk opgelost en mijn website online was. Ik voelde me hierin als klant echt serieus genomen. Dat vind ik onderscheidende klantenservice en dat is precies wat ik zoek in een bedrijf.

Ik merk dat veel klanten ontevreden zijn over de manier waarop ze door Nederlandse bedrijven worden behandeld bij vragen of klachten. Met reacties van afdelingen klantenservice zou je een avondvullend cabaretprogramma kunnen maken. Nederland is ten opzichte van de omringende landen over het algemeen niet goed in klantgerichtheid. Een groot deel van mijn klanten zijn expats. Zij zijn verbaasd over het geringe serviceniveau in ons land.

Reputatiemanagement

Iedere klant heeft een netwerk, en klanten zijn een stuk mondiger geworden. Tegenwoordig kan de reputatie van je bedrijf veel sneller naar de haaien gaan. Daarom zijn luisteren naar de klant, problemen daadwerkelijk oplossen en de klant serieus nemen ook zo belangrijk. Juist daar onderscheidt ACTIVE 24 zich in.

Meer info

Lees meer over Vitaliteitsmanagement Querido.

Probeer Mijn website gratis uit.

Mijn Website is verkrijgbaar in vier varianten:

  • Mijn Website Start 1,99 p/mnd
  • Mijn Website Standard €9,99 p/mnd
  • Mijn Website Premium €19,95 p/mnd
  • Mijn Website Premium met Online Winkel €39,95 p/mnd

  • Gerelateerde artikelen