0365: Waarom kleine zelfstandigen niet zonder kunnen!

0365? Als zelfstandige of MKB-bedrijf, staan Cloud en Office365 misschien wat ver van jou en je bedrijf af. Toch is dit juist voor kleine bedrijven dé ideale oplossing. Active24 geeft je drie redenen, waarom Office365 werken efficiënter én aangenamer maakt  

 Cloud & 0365

Reden 1: Veiligheid 

Een van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd voor kleine zelfstandigen en MKB bedrijven is internetveiligheid. Het is vandaag de dag uiterst belangrijk om regelmatig een veilige back-up te maken van je belangrijkste data. Dit is fundamenteel om je bedrijfsinformatie te beschermen en snel te herinstalleren om bedrijfsschade tegen te gaan. Een  back-up is niet 100% veilig, om van de mogelijke down time nog maar niet te spreken.

Het Microsoft Office 0365 platform is ontworpen voor het aanbieden van internetveiligheid, privacy en databeschermingsbehoeften voor grote ondernemingen. Ook als kleine zelfstandige of MKB bedrijf is je data in de cloud bewaren met Office365 de meest veilige zet die je voor je website kunt maken. 

Reden 2: Geen onderhoud en downtime 

Het onderhoud en updaten van je persoonlijke mailserver, Netwerk Attached Storage (NAS) of netwerk back-up vraagt veelvuldig onderhoud en is vaak ook erg duur. bovendien kan het tot onverwachte down tijd leiden. Door te kiezen voor Office365, zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Microsoft Office neemt het serviceonderhoud grotendeels van je over en ondertussen kun jij gewoon verder met je bedrijf. En dat met een 99,9% up-time en bereikbaarheid voor een betaalbare prijs! 

Reden 3: Up-to date 

Het gebruik van verouderde software versies is een van de belangrijke redenen waarom hackers eenvoudig je internetgegevens kunnen stelen. Hier doe je vanzelfsprekend zowel jezelf als je bedrijf geen enkel plezier mee. Met een 0365 Licentie, maak je automatisch gebruik van de laatste Microsoft versie. Zo draag jij slim en eenvoudig zelf je steentje bij aan een veiliger internet. 

Samengevat: Waarom 0356?

Office365 is voor zelfstandigen en MKB bedrijven interessant: 

  1. Optimale 0365 databeveiligingsniveau,normaal gesproken alleen voor grote bedrijven bereikbaar.
  2. Geen duur onderhoud en gegarandeerd 99,9% uptime
  3. Altijd up-to-date met automatisch de laatste productversie.

Nieuwsgierig naar 0365?

#Active24Tip: Met 0365 heb je weinig omkijken naar de technische kant! 

Gerelateerde artikelen