0365: Wat biedt Office365 mij?

Die vraag krijgen we dagelijks bij Active24. We kunnen hier de voor- en nadelen van dit fantastische product, waar we zelf dagelijks mee werken, opnoemen. Maar wie weten nu beter hoe 0ffice365 in de praktijk bevalt, dan onze klanten zelf?  

logo-Hoorexpert

Per Gisolf, Algemeen directeur van Hoorexpert, heeft de volgende ervaring: 

“Of ik nu thuis werk of Nederland doorreis, ik weet altijd precies wat er op kantoor gaande is. Via de automatische updates van Sharepoint, mijn gesynchroniseerde email en agenda, weet ik precies hoe mijn zaak er voor staat.” 

"Hoor expert is een Leerdam´s groothandel en importbedrijf, gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met hoor problematiek. In Nederland lopen ruim 1,5 miljoen mensen rond met gehoor problemen. Voor slechts 1/3 deel is er een geschikte oplossing voor handen. Hoor expert werkt daarom samen met specialisten, winkeliers en online shops om individuele oplossingen te vinden voor het gehoorverlies van deze Nederlanders. Die oplossing gaat meestal verder dan het gebruikelijke gehoorapparaat”. 

Per Gisolf kent de industrie van binnen en buiten, sinds hij op zijn 15e zijn vader hielp in de familiezaak. Inmiddels- met ruim 30 jaar werkervaring op zak-, is hij directeur van hoor expert en stuurt hij vijf personeelsleden aan. Met een groeiend bedrijf, zocht hij naar een oplossing om zijn werk routines efficiënter te maken. Daarom koos hij voor Office365. 

Magazijn Hoorexpert

Hoorexpert magazijn in Leerdam, Nederland 

“Het belangrijkste voordeel van Office365 is dat alle bedrijfsinformatie altijd en overal beschikbaar is. We hebben eerder verschillende programma´s uitgeprobeerd om informatie en de bedrijfsagenda online met elkaar te delen, maar geen enkel programma voldeed, zegt Gisolf. “Nu ga ik simpelweg naar kalenders om te zien wie aanwezig zijn en kan direct een vergadering inboeken. Via Sharepoint ontvang ik automatische updates en worden mijn email en agenda direct gesynchroniseerd. Met Office365, kunnen onze Hoorexpert medewerkers zoeken, aanpassen en samenwerken in gedeelde documenten, waar ze zich ook bevinden". 

Mobiele effectiviteit

Active 24 helpt Hoorexpert uit te groeien tot een effectiever en professioneler bedrijf. Tijd buiten kantoor doorbrengen of met verschillende werknemers op verschillende werkplekken samenwerken is niet langer een obstakel. Office 365 Web Apps zorgt ervoor dat iedereen altijd op de zelfde pagina werkt. E-mails en kalenders zijn overal up-to-date en beschikbaar, of je nu gebruik maakt van een smartphone, laptop of tablet. 

“Zaken doen kan nu op elk moment. Onze klanten hoeven niet meer te wachten. Het heeft mijn werkende leven veel professioneler en interactiever gemaakt. Ik ben erg tevreden met Office 365 en Active 24. Active 24 hielp ons met de installatie en basis om van start te gaan met het product. Hun service is altijd goed geweest.” zegt Gisolf. 

“Met Office365 en Active24 zijn onze werkdagen veel efficiënter geworden. We zijn nu niet alleen op kantoor, maar ook daarbuiten beter bereikbaar. In het verleden waren mijn email en bedrijfskalender over verschillende systemen verspreid. Ik moest alles handmatig synchroniseren met elkaar. Al dat extra werk behoort inmiddels tot het verre verleden. Mijn email en kalender zijn altijd up-to-date en gesynchroniseerd. Precies wat ik zocht!"- Per Gisolf, Hoorexpert. 

Office365 mogelijkheden

Laat ons je helpen bij een Office 365 pakket op maat voor jou en je bedrijf. 

Business Hosting

Kleine bedrijven die op zoek zijn naar professionele web hosting en uitmuntende email functionaliteit (99,9% uptime) raden we het Business Hosting pakket, aan. Uw bedrijfsdata wordt gehost in geografisch verdeelde datacentra, met continue data back-up, trouble shooting en een gespecialiseerd expert team om Exchange Online 24/7 te monitoren. Voor slechts €14.99 /per maand. 

Business Hosting Pro

Bedrijven die toe zijn aan een bedrijfsuitbreiding en op zoek zijn naar een complete online oplossing kiezen voor Business Hosting Pro. Dit uitgebreide bedrijfspakket bevat alle email en hostingbenodigdheden voor een modern bedrijf. Deze complete cloudoplossing biedt de meest geavanceerde product- en dienstmogelijkheden van dit moment om je bedrijf te optimaliseren. 

Niet alleen krijg je uiterst betrouwbare bedrijfsmail, ongelimiteerde data opslag, een gratis domeinnaam, video conferences, de mogelijkheid om online documenten te delen in real time, maar ook de laatste versie van Microsoft Office Suite en mobiele applicaties voor Office. Geavanceerd grote ICT bedrijfsoplossingen voor de prijs van een kleine onderneming €29.95/per maand. 

Een upgrade Business Hosting naar Business Hosting Pro is eenvoudig te regelen per email of telefoon. 

Bekijk onze gedetailleerde product matrix voor meer informatie. 

Gerelateerde artikelen