Website opties bij ACTIVE24

Website opties bij ACTIVE24. Het begint met een domeinnaam. Daarna een website. Er bestaan verschillende website opties. Hoe weet u welke soort website het beste aansluit op uw online wensen? Voor uw gemak leggen we alle website opties bij ACTIVE24 uit. Van een eenvoudige websitebuilder tot de meest geavanceerde website systemen. Zo kiest u gemakkelijk een geschikte website optie!

Eerst een domeinnaam

Het begint met een domeinnaam. Het domein "ACTIVE24.nl" is een uniek internetadres (URL), dat de klanten stuurt naar uw website. Het is vergelijkbaar met een postadres. Alle internetcommunicatie vindt plaats via IP-adressen. Een IP-adres bestaat uit een reeks unieke nummers. Door deze te koppelen aan een digitaal apparaat, kunnen de verschillende apparaten met elkaar communiceren.

Via het Domain Name Server (DNS) systeem, wordt de domeinnaam gekoppeld aan de numerieke reeks. Een domeinnaam is een unieke naam die direct verwijst naar een specifiek IP-adres. Mensen onthouden namen namelijk beter dan numerieke reeksen.

Voor specifieke doelen, kunt u gebruik maken van een subdomein. Wilt u bijv. een blog gedeelte toevoegen aan uw bestaande website, dan doet u dit met een subdomein. Bijv. blog.active24.nl.

U kunt een onbeperkt aantal subdomeinen toevoegen aan uw bestaande domeinnaam. De domeinnaam met en zonder www worden echter gezien als hetzelfde domein, want volgens de regels op het Internet, dient de inhoud van www.active24.nl altijd verwijzen naar dezelfde inhoud op het hoofddomein “active24.nl”.

Website opties bij ACTIVE24

Daarna een website

Nadat u weet welke domeinnaam u wilt, wordt het tijd om de verschillende website opties te overwegen. Een website is eigenlijk niets meer dan een aantal verschillende webpagina´s met gegevens, die worden opgeslagen op een server en is gekoppeld aan uw domeinnaam.

Om de website optie van uw keuze zichtbaar te maken is hosting nodig. Met web hosting, huurt u een stukje virtuele ruimte, waardoor de inhoud van uw website zichtbaar wordt. Zonder hosting, is uw website alleen zichtbaar op uw eigen computer, maar nergens anders.

Er bestaan verschillende website opties. Website kunnen gemaakt worden via website builders, waarmee u via een simpele knip-en plak optie, zelf een professionele website samenstelt, zonder dat u kennis nodig hebt van coderen of web design tot aan geavanceerde website content management systemen (CMS), waarvoor codering en webdesign vereist zijn. Hoe weet u nu welke soort website het beste aansluit op uw online wensen?

Website opties bij ACTIVE24

Voor uw gemak leggen we alle mogelijke website opties bij ACTIVE24 uit. Van de meest eenvoudige websitebuilder tot de meest geavanceerde website systemen:

Web optie 1: SuperPage

Ten eerste. Als u bij ACTIVE24 een domeinnaam registreert, krijgt u gratis Super Page.

 • Website optie: eenvoudig
 • Niveau: beginners
 • Voorwaarden: geen
 • Aantal Web paginas:1
 • Doel: online visitekaartje
 • Inhoud: basis bedrijfsinformatie + links naar uw sociale netwerken of portfolio pagina.

Web optie 2: Mijn website

Ten tweede. Wilt u zelf een professionele website maken, maar ontbreekt het u aan technische kennis? Dan is Mijn Website de perfecte web optie voor u.

 • Website optie: gevorderd
 • Niveau: beginners tot half-gevorderd
 • Voorwaarden: geen basiskennis vereist
 • Aantal Web paginas: 3 paginas/onbeperkt (afhankelijk van pakket)
 • Doel: portfolio voor individu en bedrijfssite
 • Inhoud: volledige website.
 • Beperkte aanpassing: aan uw online wensen.

Via het eenvoudige de drag-en-drop systeem, knipt en plakt u uw website zelf samen. Zo kiest u uit bestaande design templates en maakt u zelf tekst, afbeeldingen en formulieren via het Mijn Website controlepaneel.

De website is volledig in de “cloud”. D.w. z. dat u geen aparte webhosting nodig hebt. U kunt vanaf elke locatie aan uw website werken. De enige voorwaarde: een werkzame internetverbinding.

Web optie 3: Open Source CMS met hosting

Ten derde. Gaat u voor optimale kwaliteit en professionaliteit? En beschikt u bovendien over de nodige technische kennis? Dan is het Open Source Content Management Systeem (CMS) met hosting de beste web optie voor u. WordPress, Joomla en Drupal behoren tot de meest populaire en geavanceerde website systemen ter wereld.

 • Website optie: professioneel
 • Niveau: gevorderd tot professioneel
 • Voorwaarden: Basiskennis codering en webdesign zijn vereist
 • Aantal Web paginas: onbeperkt
 • Doel: portfolio voor individu en bedrijfssite
 • Inhoud: volledige website.
 • Uitgebreide aanpassing: aan uw online wensen via code en webdesign.

De standaard Content Management Systemen kunnen direct gebruikt worden. Wel is basiskennis van codering en webdesign vereist. Het grote voordeel van dit systeem is dat u kunt starten met een basis design template en de website grotendeels kunt aanpassen naar uw eigen inzicht, afhankelijk van uw technische kennis.

Via plugins kunt u uw standaard website uitbreiden met verdere functies, zoals webformulieren, forums, webshop. Ook vindt u op het internet en via de specifieke support pagina's antwoord op uw vragen.

Onze hosting-oplossing biedt een one-click-installatie systeem en ondersteunt alle technologieën, die nodig zijn voor een optimale werking
(o.a. PHP 7.1, HTTPS certificaat en Ivp6).

Meer informatie

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij adviseren u graag.

Gerelateerde artikelen