Active24 lanceert innovatieve cloud websitemaker

Active 24 is de samenwerking aangegaan met het Canadese internetbedrijf Topline Ventures voor haar nieuwe sitebuilder. Een innovatieve cloud website maker is het resultaat. Binnenkort wordt Mijn Website gelanceerd. Dit artikel beschrijft wat Mijn Website is en hoe de samenwerking met partner Topline Ventures tot stand kwam.

Drag-and-drop website

Of je nu technisch bent onderlegd of niet, met de eenvoudige drag-and-drop functie van Mijn Website, kun je zelfs als absolute beginner in korte tijd een professionele website in elkaar zetten.

Ook voor ervaren web gebruikers biedt de websitemaker een uitstekende oplossing, dankzij geavanceerde functies, zoals CSS en HTML, Mobiele publicatie en online webwinkel mogelijkheden.

De nieuwe websitemaker van Active24-is goed beveiligd dankzij de cloud. Door de drag-and-drop methode, zet je binnen 30 minuten een professionele website online. Het is flexibeler en eenvoudiger dan WordPress en je kunt het uitbreiden, zodra je er zelf behoefte aan hebt.

Samenwerking met Topline Ventures

De samenwerking tussen het pan-Europese Active24 en het Amerikaanse Topline Ventures kwam onlangs tot stand om cliënten een betere en meer innovatieve websitemaker te bieden. Zowel Active24 als Topline Ventures zien het als een grote stap voorwaarts:

Active24

Active24 werkte jarenlang samen met de Noorse partner EZ publisher. In de praktijk bleek deze websitebuilder alles behalve gemakkelijk. Dat kregen wij ook terug van onze cliënten. Ook zijn er tegenwoordig modernere alternatieven. Daarom komen we binnenkort met een veel beter alternatief:

“Mijn Website is Active 24 's volgende stap voorwaarts om kleine en middelgrote bedrijven online succesvol te maken. Volgens Ecommerce Europe winkelen ruim 250 miljoen Europeanen online. Het partnerschap met Topline Ventures biedt onze cliënten de beste online oplossingen die momenteel op de markt zijn. We zijn dan ook verheugd om onze klanten te deze fantastische oplossing te kunnen bieden, zodat ze beter zichtbaar worden op het web en eenvoudig kunnen communiceren met hun cliënten.”

John Hugosson,Managing Director van Active 24.

Topline Ventures

Topline Ventures is een toonaangevende Canadese leverancier van onafhankelijke website oplossing voor hosting bedrijven, ISP's, registrars en webdesigners. Sinds 2001 is het internetbedrijf pionier in het aanbieden van "sitebuilder as a service' voor de hosting-industrie. Haar eigen product, Yola, is een websitemaker in de cloud met momenteel ruim 8 miljoen gebruikers wereldwijd.

"Topline is trots op de samenwerking met Active24 in dit innovatieve web project. Active 24 is de toekomstgerichte partner waar we naar streven om mee samen te werken. Een bedrijf dat op zoek is naar de best mogelijke oplossingen voor hun klanten. Samen brengen we eenvoudige, maar krachtige, website oplossingen binnen het bereik van de miljoenen bedrijven in heel Europa."

Robert Bray, CEO van Topline Ventures.

Meertalig platform

De nieuwe Active 24 web site builder is in voorjaar 2014 beschikbaar, in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Noors, Zweeds en Spaans.

Benieuwd naar Mijn Website?

Gerelateerde artikelen