Klantcontact: Stichting V.O.G.W. in de schijnwerpers

In de nieuwe blogcategorie "Klantcontact" zetten we maandelijks een Active24 klant in de schijnwerpers. De aftrap is voor Marius Heideveld, voorzitter van de stichting V.O.G.W. Hij vertelt over zijn jarenlange ervaring met Active24.

Logo Stichting V.O.G.W.

Over V.O.G.W.

V.O.G.W. is een Nederlandse non-profit organisatie, die zich o.a. inzet voor de herdenking van geallieerden uit de Tweede Wereldoorlog. Stichting Vrienden van de oorlogsgraven der geallieerden, Waalwijk en omstreken (Stichting V.O.G.W) en haar documentatiegroep Tweede Wereldoorlog doet historisch onderzoek, verzorgt lessen, lezingen, exposities en publicaties, geeft rondleidingen, ontvangt oorlogsveteranen en begeleidt werkbezoeken aan oorlogsgraven. Daarnaast verzamelt en archiveert men voorwerpen en documentatie met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog.

Waarom koos V.O.G.W. voor Active24?

"Als non-profit organisatie streven we altijd naar een langdurige samenwerking met onze contacten. Onze hostingrelatie begon jaren geleden. In 2001 startten we bij Freehosting, dat later veranderde in Ladot en Active24. We hebben het bedrijf door de jaren heen flink zien groeien en verbeteren.

Bij Ladot kreeg men de facturering niet goed op orde. Active24 kreeg dat wel voor elkaar. Een enkele keer is onze website korte tijd offline geweest. Dat werd door Active24 snel gecorrigeerd.

Ondanks enkele kinkjes in de kabel, hebben we besloten bij dit hostingbedrijf te blijven. Niet alleen werden problemen snel en goed opgelost, ook hebben we tot nu toe altijd beleefde medewerkers aan de telefoon gehad. Dat is ons veel waard! Onze ervaringen zijn tot nu toe zeer goed te noemen. Active24 krijgt van ons dan ook terecht een ruime voldoende."

V.O.G.W. werkt met Windows Hosting

V.O.G.W. gebruikt een Windows Web hosting pakket voor de website van de stichting. Alhoewel steeds meer mensen overgaan op Linux, zijn ze tevreden met hun Windows pakket.

"We zijn zeer tevreden met onze website. Als kleine goede doelen stichting, hebben we een beperkt budget. Onlangs hebben we gevraagd of een commercieel bedrijf als Active24 ook aan maatschappelijke betrokkenheid doet. Dit eigen initiatief werd door Active24 heel serieus genomen.

Goede doelen, vooral de wat onbekendere namen, kunnen vaak alle steun gebruiken die ze maar kunnen krijgen. Bedrijven die aan maatschappelijke betrokkenheid doen, zijn hiervoor te prijzen. Als trouwe klant werd ons initiatief al snel gehonoreerd door Active24."

Marius Heideveld
Voorzitter non-profit organisatie Stichting V.O.G.W.

Gerelateerde artikelen