Managment

Gezien de behoefte aan snelle reacties, moeten besluitvormingsprocessen eenvoudig en transparant zijn. Maak kennis met het ACTIVE 24-management. 

Martina Pohořelická, marketing manager

Martina Pohořelická

Martina bracht het grootste deel van haar professionele leven door bij ACTIVE 24, voorheen Globe Internet ltd. Daardoor heeft zij een brede expertise in webhosting. Na zes jaar zwangerschapsverlof,werkte ze bij de ACTIVE 24 marketingafdeling als product- en projectmanager in voorgaande jaren. Ze staat bekend als veeleisende en soms aandringende collega.

Ze is niet gewend om kansen onbenut te laten in haar leven. Het management van de marketingafdeling is voor haar een uitdaging, dagelijks avontuur en ook grote verantwoordelijkheid. Haar collega´s en vrienden omschrijven haar als een gecompliceerde persoonlijkheid. Ze houdt van eenvoudige en elegante oplossingen. 

Tomáš Hála,  security and IT operations manager

Tomáš Hála

Tomáš is afgestudeerd in computerwetenschappen aan de faculteit Elektrotechniek van de Tsjechische Technische Universiteit. Hij sloot zich in 2007 aan bij Active 24 als Linux-systeembeheerder. Sinds 2009, leidde hij ons Linux-team. Nu is hij verantwoordelijk voor alle operationele afdelingen, veiligheid en ontwikkeling van nieuwe diensten.

Veiligheid heeft zijn prioriteit. Voor hem een eindeloos leerproces, van kennisoverdracht over de werking en opleiding van technici. Hij is enthousiast over nieuwe technologieën, maar gaat -bij inzet in de praktijk - voorzichtig te werk.

Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn grote gezin, recreatief sporten, en  geocaching.

Michal Foist, customer support manager

Michal Foist

Michal is een inwoner van het grensgebied Chodsko.Sommige van onze bestaande klanten onthouden hem van de klantenondersteuning van hosting.cz, waar hij sinds 1998 mee samenwerkt. Hij heeft uitgebreide expertise op dit gebied.

In ACTIVE24 leidde hij een klantensupportteam voor buitenlandse klanten, nam vervolgens meerdere jaren deel aan de implementatie van de interne kernprojecten van het bedrijf en vanaf maart 2013 bekleedde hij de functie van Customer Support Manager. Hij legt de nadruk op teamwerk en kwalitatieve interne communicatie. Zijn doel is de tevredenheid van onze klanten en het team van collega's.

In zijn vrije tijd is hij vader van zijn gezin, echtgenoot, muzikant, luchtmodelpiloot en enthousiaste amateur-cynoloog.

Pavel Mattivi,  development manager

Pavel Mattivi

Pavel werd geboren in Nový Jičín en begon na zijn lagere school met de studie SPSE met een focus op softwareontwikkeling. Hij begon met freelancen en ontwikkelde SW op maat in West-Europa. Dankzij zijn ervaring, werd hij in 2007 Development Manager bij ACTIVE 24. Pavel is binnen ACTIVE 24 verantwoordelijk voor de duurzame ontwikkeling van het informatienetwerk. Hij benadrukt openheid voor nieuwe technologieën en procedures, eenvoud en efficiëntie.

Hij brengt zijn vrije tijd door met zijn gezin en  houdt van vissen,  aquaristiek en elektrotechniek.