Managment

Gezien de behoefte aan snelle reacties, moeten besluitvormingsprocessen eenvoudig en transparant zijn. Maak kennis met het ACTIVE 24-management. 

Ján Cifra, CEO CEE

Tomáš Srnka, CTO CEE 

Ľuboš Ľahký, CMO CEE

Martina Pohořelická, country manager

Martina Pohořelická

Martina bracht het grootste deel van haar professionele leven door bij ACTIVE 24, voorheen Globe Internet ltd. Daardoor heeft zij een brede expertise in webhosting. Na zes jaar zwangerschapsverlof,werkte ze bij de ACTIVE 24 marketingafdeling als product- en projectmanager in voorgaande jaren. Ze staat bekend als veeleisende en soms aandringende collega.

Ze is niet gewend om kansen onbenut te laten in haar leven. Het management van de marketingafdeling is voor haar een uitdaging, dagelijks avontuur en ook grote verantwoordelijkheid. Haar collega´s en vrienden omschrijven haar als een gecompliceerde persoonlijkheid. Ze houdt van eenvoudige en elegante oplossingen. 

Tomáš Hála,  security and IT operations manager

Tomáš Hála

Tomáš is afgestudeerd in computerwetenschappen aan de faculteit Elektrotechniek van de Tsjechische Technische Universiteit. Hij sloot zich in 2007 aan bij Active 24 als Linux-systeembeheerder. Sinds 2009, leidde hij ons Linux-team. Nu is hij verantwoordelijk voor alle operationele afdelingen, veiligheid en ontwikkeling van nieuwe diensten.

Veiligheid heeft zijn prioriteit. Voor hem een eindeloos leerproces, van kennisoverdracht over de werking en opleiding van technici. Hij is enthousiast over nieuwe technologieën, maar gaat -bij inzet in de praktijk - voorzichtig te werk.

Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn grote gezin, recreatief sporten, en  geocaching.

Eva Kianičková, customer support manager

foto_vedeni_evka

Voordat Eva bij Active24 kwam, was ze verantwoordelijk voor de Customer Support
afdeling bij boekhandel Martinus. Ze vindt het heel leuk om manieren te vinden om aan de
verwachtingen van de klant te voldoen en samen met haar team streeft ze ernaar om er
alles aan te doen om de klanten van Active24 gelukkiger op de markt te maken.