Rules of Facebook contest

  1. De organisator van de wedstrijd is ACTIVE 24, s.r.o., met zetel in Praag, Sokolovská 394/17 straat, postcode 186 00, Bedrijfsnummer:  25115804, geregistreerd in het handelsregister onder leiding van het Stadsparlement in Praag, bestandcode:  C.51029.
  2. De wedstrijd wordt op geen enkele manier uitgevoerd, gesponsord of geassocieerd met Facebook en Facebook is hier niet verantwoordelijk voor. De informatie in de wedstrijd wordt aan de organisator verstrekt, niet aan Facebook. Vragen, opmerkingen of klachten over de wedstrijd moeten worden gericht aan de organisator, niet aan Facebook.
  3. Iedereen die voldoet aan de voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd (hierna "de deelnemer" genoemd) mag aan de wedstrijd deelnemen. De deelnemer hoeft geen klant van de organisator te zijn.

Voorwaarden voor deelname in de evaluatie van de wedstrijd

  1. De voorwaarde voor deelname aan de wedstrijd is om een reactie te geven met het correcte antwoord op de wedstrijdvraag op Facebook.
  2. Onjuiste opmerkingen worden niet meegenomen in de evaluatie van de wedstrijd.

Prijs

  1. Er wordt een winnaar gekozen.

Prijs ophalen

  1. De winnaar wordt tijdig geïnformeerd op zijn/haar e-mail address, dat wordt gestuurd aan marketing@active24.cz.

De organisator van de wedstrijd behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de wedstrijdregels en de wedstrijd te beëindigen zonder enige compensatie en tijdens de duur van de wedstrijd.

Praag 10. 10. 2017