Support

ID #11039

FTP - Generell informasjon

Slik kommer du i gang med FTP

Du kan bruke FTP (File Transfer Protocol) til å laste opp webområdet du har laget, til Internett. Du trenger følgende for å komme i gang med FTP:

En FTP-klient, et program som oppretter tilkobling til serveren vår. Mange FTP-klienter kan lastes ned gratis fra Internett. Nedenfor finner du en oversikt over de mest brukte FTP-klientene med informasjon om hvordan du bruker dem.

Når du har installert FTP-klienten, kan du koble til serveren vår. Du trenger påloggingsinformasjonen din for å kunne gjøre dette. Du finner FTP-detaljene i MyAccount under Web -> Kom i gang.

Merk!
Active24 er ikke ansvarlig for bruk av produkter fra en tredjepartsleverandør. Hvis du har ytterligere spørsmål om bruken av FTP-klienten, henviser vi deg til produsenten av programvaren.

Hvis du ikke husker passordet, kan du endre det ved å gå til Web -> Brukeradmin.

Active24 tilbyr ikke støtte for webutvikling eller skripting. Dette betyr at vi ikke kan hjelpe deg med å utvikle webområder eller skript. Du kan imidlertid kontakte oss angående informasjon om serverbaner/destinasjoner og serverfunksjonalitet.