Support

ID #31057

Konfigurera din iPhone för Office 365 Plan 1

Såhär konfiguerar du ditt Office 365 konto på en iPhone eller iPad

1. Tryck på Inställningar - E-post, kontakter, kalendrar - Lägg till konto.

2. Tryck på Microsoft Exchange.

3. Du behöver inte ange något i rutan Domän. Ange relevant information i rutorna E-post, Användarnamn och Lösenord. Ange din fullständiga e-postadress (till exempel tony@contoso.com) i rutorna E-post och Användarnamn.

4. Tryck på Nästa längst upp till höger på skärmen. Det görs en automatisk sökning efter de inställningar som behövs för kontot. Gå till steg 7 om din iPhone hittar inställningarna.

5. Om inställningarna inte hittas måste du lägga in Exchange ActiveSync-servernamnet manuellt.

Exchange ActiveSync-servernamnet är m.outlook.com om du har en Apple-enhet med iOS 4.x eller 5.x (till exempel iPhone 3G, iPhone 3GS, GSM/CDMA iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 2nd generation, iPod Touch 3rd generation, iPod Touch 4th generation, iPad och iPad 2).

Exchange ActiveSync-servernamnet är samma som ditt POP-servernamn om du har en Apple-enhet med iOS 3.x (till exempel iPad och iPod Touch 1st generation).

Anvisningar för hur du fastställer ditt POP-servernamn finns i avsnittet Hitta servernamnet nedan.

6. Tryck på rutan Server, ange servernamnet och tryck sedan på Nästa.

7. Välj den typ av information som ska synkroniseras mellan ditt konto och din enhet. Tryck sedan på Spara. Som standard synkroniseras e-post, kontakter och kalenderinformation.

Varning!
Om du uppmanas att skapa ett lösenord trycker du på Fortsätt och anger ett numeriskt lösenord. Om du inte skapar ett lösenord kan du inte visa ditt e-postkonto på iPhone-telefonen. Du kan definiera ett lösenord senare i Inställningar på din iPhone.

Hitta servernamnet Utför följande steg för att fastställa ditt Exchange ActiveSync-servernamn.

1. Logga in på ditt konto med hjälp av Outlook-webbprogrammet. Hjälp med att logga in hittar du i Så loggar du in på ditt e-postkonto via en webbläsare.

2. I Outlook-webbprogrammet klickar du på Alternativ > Visa alla alternativ > Konto > Mitt konto > Inställningar för åtkomst via POP, IMAP och SMTP.

3. Titta på värdet för Servernamn under POP-inställning.