ID #41059

E-mail Back-up en migratie naar office365 P1

U kunt als volgt uw e-mail migreren van Outlook naar Office 365:

Stap 1 Exporteren van de data naar een .pst-file.

1. Ga naar Bestand- Openen - Importeren.

2. Kies Exporteer naar een bestand en klik volgende.

3. Kies Outlook-data bestand (PST) en klik volgende.
4. Selecteer de bovenste optie (deze kan zijn «persoonlijke Folders» of e-mailadres),

selecteer de optie Inclusief onderstaande mappen. Klik Volgende

5. Om het bestand op te slaan, klikt u op Bladeren en kiest u de map waarin u het bestand wilt opslaan. Klik vervolgens op Voltooien.

Stap 2: Het opzetten van een nieuwe e-mailaccount.

In Outlook 2010 is het mogelijk om meerdere Exchange-accounts op te zetten.

Let op: In Outlook 2007 is dit NIET mogelijk. Gebruikt u Outlook 2007 en wilt u een P1 Exchange-account installeren, dan moet het bestaande account eerst worden verwijderd of u dient een nieuw profiel voor het nieuwe account aan te maken.

Een Office 365-account kan worden ingesteld met een autodiscover:

1. Ga naar Configuratiescherm - E-mail (32-bits).

2. Klik op E-mailaccounts en Nieuw

3. Kies E-mailaccount en klik Volgende.

4. Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in. Klik dan op Volgende.

5. Er wordt nu gezocht naar de juiste instellingen. Uw account wordt daarna automatisch ingesteld. Outlook is nu klaar met het instellen van uw nieuwe e-mail account.

Stap 3: Importeren van uw.pst-bestand.

1. In Outlook, ga naar Bestand - Open - Importeer.

2. Kies Importeer van een ander programma of bestand.

3. Kies Outlook-Gegevens bestand (.PST).

4. Selecteer het bestand dat u hebt opgeslagen tijdens het exporteren in stap 1. Klik op Volgende.

5. Kies Importeer items naar de zelfde map in

6. Klik Voltooien.

Uw oude e-mails en overige items worden nu geïmporteerd naar uw Office 365-account.