ID #41061

Office 365 P1 account instellen op Iphone

1. Klik op Instellingen - E-mail, Contactpersonen, Agenda en daarna Voeg account toe.

2. Klik op Microsoft Exchange en vul onderstaande gegevens in:

• Domein: leeglaten.
  • E-mail: volledige e-mailadres (bijv.: tony@contoso.com).
  • Gebruikersnaam: volledige e-mailadres (bijv.: tony@contoso.com).
  • Wachtwoord: uw wachtwoord.
3. Klik op Volgende in de rechterbovenhoek van het scherm. De iPhone zoekt automatisch naar de instellingen om uw account in te stellen.
- Vindt uw iPhone uw server instellingen niet automatisch? Zoek dan uw Exchange ActiveSync-servernaam op. (zie Mijn Servernaam vinden).

4. Geef in het vak Server uw servernaam in en klik op Volgende.
5. Kies welke gegevens u wilt synchroniseren tussen account en iPhone en klik op Opslaan. (Standaard worden gegevens over e-mail, contactpersonen en agenda gesynchroniseerd).
LET OP: Om uw e-mail account te bekijken op uw iPhone, moet u een wachtwoordcode instellen. Klik op Verder Gaan, indien uw iPhone vraagt om "wachtwoordcode invoeren" en voer de cijfercode in. De code kan later ingesteld worden via uw iPhone instellingen.

Mijn servernaam vinden
Volg deze stappen om uw Exchange ActiveSync-servernaam te bepalen:
1. Login op uw account via Outlook Web App. Lees hier: Hoe u zich aanmeldt op uw e-mailaccount via een webbrowser.
2. Klik op Opties - Bekijk alle opties - Account - Mijn account - Instellingen voor POP, IMAP en SMTP-toegang.Bekijk de servernaam bij POP-instellingen.

OPTIE 1: POP-servernaam: podxxxxx.outlook.com:
 - Exchange ActiveSync-servernaam is m.outlook.com voor Apple iOS 4.x of 5.x: (bijv.: iPhone 3G, iPhone 3GS, GSM/CDMA iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 2nd generation, iPod Touch 3rd generation, iPod Touch 4th generation, iPad, en iPad 2)
- Exchange ActiveSync-servernaam is POP-servernaam voor Apple iOS 3.x (bijv. iPad en iPod Touch 1st generation).

OPTIE 2: POP-servernaam: organisatienaam, bijv.: pop.contoso.com:
Exchange ActiveSync-servernaam = uw Outlook Web App-servernaam, zonder /owa
Bijv.: Outlook Web App emailadres= https://mail.contoso.com/owa
Exchange ActiveSync-servernaam = mail.contoso.com.