ID #41062

Office 365 P1 account instellen op Windows Phone

1. Ga naar Start, kies Applicatielijst, klik op Instellingen en E-mail en Accounts.

2. Kies Account toevoegen en vervolgens Outlook.

3. Login met uw e-mailadres (gebruikersnaam) en wachtwoord. Windows Phone stelt uw e-mail account nu automatisch in. Als de instelling is gelukt, klik op AANMELDEN. Ga vervolgens verder met stap 6.

4.  Als uw e-mailaccount niet automatisch kan worden geconfigureerd, klik op Geavanceerde instellingenVul nu de volgende gegevens in:

• E-mailadres:  uw volledige e-mailadres (bijv.: tony@contoso.com).
  • Wachtwoord: uw e-mailadres wachtwoord.
  • Gebruikersnaam:  uw volledige e-mailadres (bijv.: tony@contoso.com).
  • Domein: het gedeelte van uw e-mailadres na het @-teken, (bijv.: contoso.com).
  • Server:  naam Exchange server.
  • Voor een verbinding met uw Office365 e-mail, gebruik outlook.office365.com voor uw servernaam. *Bekijk de instructies hieronder hoe u de servernaam kunt vinden.

5. Schakel het vakje "Deze server vereist een beveiligde (SSL-) verbinding" in.

6. Exchange ActiveSync vraagt u voorwaarden goedkeuren of wachtwoord instellen

Klik op OK.

Servernaam vinden

Volg onderstaande stappen om de servernaam te vinden:

1. Login op uw account via Outlook Web App

2. Klik op Opties - Alle opties weergeven - Account -Mijn account - Instellingen voor POP-, IMAP- en SMTP-toegang.

3. Zoek de servernaam die wordt weergegeven onder Externe instelling of Interne instelling

- Als uw servernaam podxxxxx.outlook.com bevat, is m.outlook.com uw Exchange ActiveSync-servernaam.

- Als uw servernaam de uw organisatienaam bevat, bijv. pop.contoso.com, is uw servernaam hetzelfde als uw Outlook Web App-servernaam, zonder de toevoeging /owa.

Bijv:

Login Outlook Web App: https://mail.contoso.com/owa

Exchange ActiveSync server name: mail.contoso.com.