ID #41060

Office 365 Kiosk instellen op Android

1. Kies Toepassingen > Instellingen > Accounts & sync > Account toevoegen

Handmatige configuratie.

INKOMENDE MAILSERVER SETTINGS

2. Bij Inkomende instellingen, Protocol, selecteer IMAP of POP3.

Tip: We raden u aan IMAP te kiezen. Deze methode ondersteunt de meeste e-mailfuncties.

3. Geef  in E-mailadres en Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres in en kies Volgende. Vul bij Wachtwoord, uw wachtwoord in. Vul in IMAP-server of POP3-server uw IMAP- of POP-servernaam in:

E-mailadres: bijv.tony@contoso.com

Gebruikersnaam: bijv.tony@contoso.com

Wachtwwoord: uw wachtwoord

Protocol: IMAP-of POP3-server*

*Voor informatie over het opzoeken van de serverinstellingen , zie "Waar vind ik de serverinstellingen" verderop in dit onderwerp.

4. Specifieer bij Beveiligingstype en Serverpoort de IMAP/POP3 serverinstellingen en kies Volgende. Uw e-mailprogramma controleert nu al uw IMAP- of POP-instellingen.

UITGAANDE MAILSERVER SETTINGS

5. Bij Uitgaande serverinstellingen, selecteer Aanmelden is vereist en vul Gebruikersnaam

en Wachtwoord in. Vul bij SMTP-server uw uitgaande mailservernaam in.

6. Specifieer bij Beveiligingstype en Serverpoort de SMTP serverinstellingen en kies VolgendeVul de naam van uw account in bij Accountnaam bijv. "Office 365 e-mail". Vul Uw naam in (bijvoorbeeld "Jan Janssen") en selecteer Configuratie voltooien.
7. Wacht 10-15 minuten om het instellen van uw e-mailaccount op uw Android volledig af te ronden.

SERVERNAAM VASTSSTELLEN:

Zo stelt u de servernaam vast:

1. Meld u aan bij uw account via Outlook Web App.

2. Klik op  Help > Informatie.

3. Onder Informatie > Externe POP-instellingen, gebruik Servernaam:

• Externe POP-instellingen > Servernaam: naam van uw organisatie  bevat is uw servernaam gelijk aan uw Outlook Web App-servernaam, zonder /owa
  • Bijv. https://mail.contoso.com/owa
  • Exchange ActiveSync-servernaam: mail.contoso.com
  • Externe POP-instellingen > Servernaam: podxxxxx.outlook.com bevat,
  • dan is uw Exchange ActiveSync-servernaam m.outlook.com
LET OP: Soms ondervinden mobiele Android-apparaten verbindingsproblemen met m.outlook.com als servernaam. Ga in dat geval naar Hostnaam op de pagina Informatie. Gebruik de waarde die wordt weergegeven onder Hostnaam voor de Exchange ActiveSync-servernaam voor uw apparaat.