ID #82444

Inschrijven voor de ACTIVE 24 Nieuwsbrief

Inschrijven voor de ACTIVE 24 Nieuwsbrief

Deze FAQ legt uit hoe u zich inschrijft voor de ACTIVE 24 Nieuwsbrief.

Eéns per maand, stuurt ACTIVE 24 haar klanten een nieuwsbrief met commerciële en informatieve items, zodat onze huidige en nieuwe klanten effectiever gebruik van onze producten en diensten:

- Wijzigingen en uitbreiding van ACTIVE 24 producten en diensten.

- Nieuwe functies in het Customer Center.

- Het laatste nieuws over domeinnamen.

- Speciale kortingen en bonussen.

Nieuwe klant

Bent u een nieuwe klant? Om u te kunnen abonneren op onze ACTIVE 24 Nieuwsbrief, moet u zich eerst inschrijven op het ACTIVE 24 Customer Centre Controlepaneel

Bestaande klant

Om u te abonneren op de ACTIVE 24 Nieuwsbrief:

1. Log in op het ACTIVE 24 controlepaneel.

2. Gebruik uw inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord), die u per e-mail ontving na registratie van uw bestelling.

LET OP: Als u voor het eerst inlogt, gebruikt u de klantcode (bijv. eXXXXXXX). U kunt uw gebruikersnaam vervolgens wijzigen binnen het Controlepaneel. De volgende keer dat u inlogt kunt u zowel inloggen met uw gebruikersnaam als met uw klantcode.

ACTIVE 24 Controlepaneel

3. Klik op "Login". U bevindt zich nu in het Controlepaneel.

4. Ga naar Klantgegevens.

3. Scrol naar beneden, totdat u Nieuwsbrief ziet staan.

4. Hier kunt u het abonnement op de ACTIVE 24 Nieuwsbrief ACTIVEREN of DEACTIVEREN.

5. Kies ACTIVEREN als u zich wilt abonneren op de ACTIVE 24 Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief activeren