ID #82446

Inschrijven voor ACTIVE 24 Facebook-pagina

Deze FAQ legt uit hoe u zich inschrijft voor de ACTIVE 24 Facebook-pagina.

Twee keer per week, publiceert ACTIVE 24 nieuwe berichten op haar Facebook bedrijfspagina, om bestaande klanten en geïnteresseerden te informeren over onze producten, diensten en campagnes. O.a.:

- Wijzigingen en uitbreiding van ACTIVE 24 producten en diensten.

- Nieuwe functies in het Customer Center.

- Het laatste nieuws over domeinnamen.

- Speciale kortingen en bonussen.

Zowel bestaande klanten als geïnteresseerden, kunnen zich abonneren op de ACTIVE 24 Facebook-pagina. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, kunt u direct communiceren met ACTIVE 24 Teamleden en ook uw mening, ideeën en uw klant ervaring met ACTIVE 24 en haar klanten en geïnteresseerden delen.

Zo abonneert u zich op de ACTIVE 24 Facebook-pagina:

Bezoek de ACTIVE 24 Web pagina.

1. Scrol naar beneden naar de voettekst.
  2. Klik op het Facebook Icoon, het “F” symbool.
Facebook symbool ACTIVE 24 NL
 3. De webpagina wordt omgeleid naar de ACTIVE 24 Facebook-pagina
  (van de markt die u momenteel bezoekt).
Facebook Pagina ACTIVE 24 NL
4. Login op uw Facebook account met uw inloggegevens.
5. Klik op “LIKE om de ACTIVE 24 Facebook-pagina te volgen.

Facebook Like