Support

ID #82017

Extra kosten

Deze handleiding geeft inzicht in alle extra kosten die mogelijk bij je domein registratie in rekening worden gebracht bij ACTIVE 24.

 

In tegenstelling tot andere internet service providers (ISP), rekent ACTIVE 24 geen extra kosten voor extra domein services, zoals:

- update naamservers

- update Whois contactgegevens

- doorverwijzingen toevoegen

- een domein verwijderen 

  

Voor onderstaande domein services, zijn alle Internet Service Providers verplicht extra kosten in rekening te brengen. ACTIVE 24 is daarin geen uitzondering. 

 

1. Kosten domein registratie 

Deze domein kosten zijn noodzakelijk om een domeinnaam te registreren op uw naam. De kosten worden in rekening gebracht bij de domein registratie en jaarlijks opnieuw in rekening gebracht voor domeinnaam verlenging. Het totale bedrag is afhankelijk van de domeinnaam extentie. Bekijk onze Prijslijst domein extenties voor een volledig overzicht van onze huidige domeinprijzen. 

 

2. Kosten verandering domein eigenaar 

Als je je domein wilt laten veranderen van domein eigenaar, dan doe je dit door middel van een Change of Ownership (CoO). Aan deze domein service zijn extra kosten verbonden. Je betaalt hier eenmalig €22,50 voor.

 

3. Kosten domein herstel (quarantaine/redemption)

Als een domeinnaam verlopen is, is het nog steeds mogelijk (voor sommige, echter niet voor alle domein naam extenties) om de domein te verlengen nadat de vervaldatum bereikt is. Het aantal dagen dat de domeinnaam hersteld kan worden varieert tussen de verschillende domein extenties. Als je de domeinnaam wilt verlengen nadat de vervaldatum bereikt is (indien het mogelijk is) dan dien je rekening te houden met extra eenmalige kosten. Deze kosten varieren tussen € 6,95 en € 161,51, afhankelijk van het type extentie, en worden ons door het Overkoepeld Registratieorgaan (bijvoorbeeld Whois, SIDN) opgelegd.