ID #82439

Domein verhuizen naar ACTIVE 24

Om een domeinnaam met extensie .NL, .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ, .ME, .CC, .TV, .NAME, .MOBI, .AS, te verhuizen naar ACTIVE24, dient u een "Autorisatiecode" (ook wel "verhuiscode" of "verhuistoken" genoemd) van uw huidige provider te krijgen en ervoor te zorgen dat de domeinnaam is "gedeblokkeerd" voor verhuizing.

BELANGRIJK:
 De domeinnaam moet minstens 60 dagen voor de vernieuwingsdatum zijn.
BELANGRIJK: Internationale domeinnamen kunnen de eerste 60 dagen na registratie of wijziging domeinnaam eigenaar niet worden verhuisd. De domein wijziging moet gedaan worden tenminste 60 dagen voor de domein vernieuwingsdatum.

Verzoeken om een domein naar ACTIVE 24 te verhuizen:

1. Login op het ACTIVE 24 Controlepaneel met uw inloggegevens.
2. Ga naar "Diensten/ Domeinnamen/ Domeinverhuizing".
Hier kunt u een specifieke domeinnaam invullen (inclusief de extensie)

3. Klik op "Ga Verder"  en volg de verdere instructies op om uw domain te verhuizen naar ACTIVE 24.
Domein(en) verhuizen naar ACTIVE 24

4. Om de domein verhuizing af te ronden, dient u allereerst akkoord te gaan met de domeintransfer kosten. Zowel domein verhuizing als domein registratie brengen kosten met zich mee. Deze kunt u terugvinden in onze domain prijslijst.

5. De feitelijke domein verhuizing vindt pas plaats na betaling.

6. Nadat ACTIVE 24 uw betaling heeft ontvangen, wordt een goedkeurings email met betalingsbevestiging gestuurd naar het emailadres, zoals beken staat vermeld onder Contact gegevens in het ACTIVE 24 Controlepaneel.

BELANGRIJK: Vergeet niet de ACTIVE 24 naam servers in te stellen.

BELANGRIJK: Ook voor een .US domein verhuizing is een authorisatiecode van het huidige domein registratiebedrijf bedrijf met "gedeblokkeerde status" noodzakelijk. Stuur de autorisatiecode via een Geautoriseerde Aanvraag in het ACTIVE 24 Controlepaneel naar ons toe.