ID #81060

Doorverwijzing maken in office365

Doorverwijzing in Office 365

1.Login op  Office 365 controlepaneel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Klik op Outlook.

3. Klik in de rechterbovenhoek op instellingen en kies opties.

image_2

4. Klik op e-mail adres doorverwijzen.

image_3

5. Vul het e-mailadres in waarop u uw e-mail wilt doorverwijzen.

6. Klik op Laat een kopie achter van de doorgestuurde e-mail op outlook web app.

7. Klik op doorverwijzing maken.

De e-mails worden nu doorgestuurd.

Als u uw mail wilt doorsturen naar meerdere adressen, creëer dan een distributiegroup en voeg gebruikers toe aan de groep. Als u ook mail wilt doorsturen naar meerdere externe mailadressen, Creëert u eerst externe contacten en voeg deze contacten toe aan de distributiegroep.

Hoe maak ik een externe contact.

Hoe maak ik een distributiegroep.