ID #82041

Hoe CMS installeren/verwijderen via One-Click-installatie dienst

Hoe CMS installeren / verwijderen via de One-Click-installatie dienst:

BELANGRIJK: Dit is alleen geldig voor het Linux webhosting platform

Installeren

Volg onderstaande stappen op, om een Content Management Systeem (CMS), zoals een blog, te installeren via de One Click installatie dienst:

1. Login op het Controlepaneel.
2. Ga naar Diensten/Hosting en servers/Virtual servers.
3. Klik op de virtual server naam, waarop u het CMS/blog systeem wilt installeren.
4. Klik in het virtual server overzicht op "Enter" bij de One click installatie.
5. Kies uw CMS systeem naar keuze en klik op Installeren. Volg de instructies op.

Verwijderen

Volg onderstaande stappen op, om  het CMS systeem of de oorspronkelijke web inhoud te verwijderen:

1. Login op het Controlepaneel.
2. Ga naar Diensten/Hosting en servers/Virtual servers.
3. Klik op de virtual server naam, waarop u het CMS/blog systeem of de bestaande inhoud wilt verwijderen.
4. Klik in het virtual server overzicht op "Enter" bij One click verwijderen.
5. Kies of u de database inhoud wilt verwijderen of ook de virtual server inhoud. Klik vervolgens op "Verwijder". Volg de verdere instructies op.