Technische kwaliteit web hosting diensten

Hardware

Vanwege de stabiliteitsvereisten gebruiken we alleen Hewlett-Packard- of DELL-servers, netwerkproducten van Juniper en Cisco-bedrijven om alle services en netwerkelementen van Juniper en Cisco te bedienen, of om de slimme PDU van APC van stroom te voorzien.

De selectie van alle hardware is gebaseerd op:

Hoge technische kwaliteit

We begrijpen hoe belangrijk uw datagegevens voor u zijn. Daarom hosten we alle websites en e-mail diensten op moderne servers in twee onafhankelijke datacentra. We gebruiken het moderne "DC Tomer datacentrum" als primair datacentrum en het "Casablanca data centrum" als secundair datacentrum.

Onze moderne technologische faciliteiten zijn uiterst betrouwbaar. We maken meerdere keren per dag een  backup van alle datagegevens in het primaire cluster. Er vindt continue monitoring van de servers plaats. In geval van problemen in het primaire cluster, wordt het secundaire datacentrum automatisch ingeschakeld. Zo garanderen we optimale veiligheid  en  blijven uw datagegevens up-to-date.

Services die draaien op een Windows-besturingssysteem worden uitgevoerd op een Hyper-V-cluster. Dit zorgt voor een continue beschikbaarheid. Op individuele, fysieke servers make, zorgt Hyper-V-technologie voor het virtueel beschikbaar maken van individuele servers. De servers migreren automatisch naar alternatieve fysieke servers in het geval van Hardware (HW) uitval. Dit wordt bovendien continue ondersteund door Live- en Quick Migratie-functies.

Besturingssystemen

ACTIVE 24 provider gebruikt zowel Linux als Windows Server 2012 (en Windows Server 2008) met Hyper-V-technologie op servers en klantenservers. Beide platformen maken zeer snelle en geavanceerde updates van alle systemen. Zo garanderen wij de hoogst mogelijke mate van stabiliteit en veiligheid voor onze klanten.  Onze serversystemen zijn specifieke opzet en ingesteld door onze technische specialisten met jarenlange ervaring met web hosting diensten en waardevolle bedrijfskennis.

Datacentra, connectiviteit en veiligheid

We exploiteren twee onafhankelijke en fysiek externe datacenters in Praag (DC TOWER, Casablanca), die de overgrote meerderheid van onze diensten leveren. We hebben ook verschillende andere datacenters in Europa. Een groter aantal datacenters biedt klanten een unieke beveiliging van hun gegevens en verkleint het risico van onbeschikbaarheid van internet aanzienlijk in geval van uitval van één van hen.

Het primaire datacenter is DC TOWER, het secundaire datacenter is Casablanca. Beide datacenters behoren tot de Europese top en bieden de volgende basisparameters:

a) Connectiviteit

De capaciteit van onze internetlijnen is altijd voldoende groot in vergelijking met de werkelijke bedrijfsbehoeften. Op dit moment wordt de capaciteit van onze lijnen gebruikt in de piekperiode met 5%.

b) Beveiliging, parameters, opslagruimte en connectiviteit

Om de negatieve effecten van technische infrastructuren van andere klanten (o.a. netwerkcongestie met geïnfecteerde systemen) te voorkomen, gebruiken we ook standaardmethoden zoals:

De operationele veiligheid is in alle opzichten gewaarborgd door volledige redundantie van alle gebruikte technologieën.

Voor een webhostingprovider van onze relevantie is het gebruik van het autonome systeem (AS) door het regionale register RIPE een must. We hebben voldoende IPv4-adressen en een onvoorstelbare hoeveelheid IPv6-adressen, het IPv6-protocol wordt volledig ondersteund op onze webhostingservices.

Serverbeheer

Onze beheerders controleren continu of alle bestaande systemen correct werken en verwijderen eventuele problemen proactief in de 7 x 24 x 365-modus. Onze technologische uitrusting en de ononderbroken fysieke aanwezigheid van datacenterpersoneel, maakt het mogelijk dat de oplossing van alle niet-standaard servercondities onmiddellijk na hun formatie wordt gestart.

Gegarandeerd kwaliteitsprogramma-SLA

Omdat de kwaliteit van onze services op een bovengemiddeld niveau ligt, kunnen we deze aan onze klanten garanderen. Al onze diensten bieden klanten een niet-goed-geld-teruggarantie indien de server beschikbaarheid lager is dan gedefinieerd. Specifieke SLA-parameters worden vermeld voor elke service, over het algemeen geldt dat hoe beter de service van de klant is, des te strenger de eisen.

De gemiddelde uptime van onze services in de afgelopen jaren was nooit lager dan 99,991%. Dit betekent dat  de gemiddelde onbeschikbaarheid van onze services voor de klant nooit hoger is geweest dan 4 minuten per maand.

Voor klanten van managed servers, bieden we bovendien een tweede gegarandeerde servicekwaliteit aan: de garantie voor het oplossen van de vereisten of mogelijke defecten op vastgestelde tijdstippen.

Customer support

Het ACTIVE 24 Controlepaneel is een uitgebreide online managementtool, dat naast informatie over bestelde diensten,  gebruikersinformatie, betalingen, nieuws of serverwerking, de client ook de mogelijkheid biedt diensten, die vooraf zijn ingesteld, zelf actief te beheren. Onze controlepaneel is een van de beste tools van dit type op de markt, de meeste noodzakelijke acties kunnen door de klant zelf worden uitgevoerd zonder contact op te nemen met het klantenservicecentrum en technische kennis. Bijvoorbeeld:

Online Controlepaneel

Met ons gebruikersvriendelijke ACTIVE 24 Controlepaneel, hebt u als klant als klant volledige controle over uw domein en aanvullende online diensten. U stelt hier zelf uw diensten snel en eenvoudig in. Zo kunt u binnen enkele minuten aan de slag. Ons controlepaneel is een van de beste tools in zijn soort op de markt. U kunt de meest noodzakelijke acties als klant zelf direct uitvoeren, zonder dat u daravoor toestemming nodig heeft van onze klantenservice en support afdeling. Ook is geen technische kennis vereist. Een voorbeeld:

Test onze Online Controlepaneel functies (zonder registratie) via: https://customer.active24.com

 

Technische innovatie

Als technologisch leider in de Tsjechische Republiek, gebruiken en ondersteunen we een reeks technologische innovaties die niet alleen gunstig zijn voor onze klanten, maar ook voor de hele internetgemeenschap.

Hieronder enkele voorbeelden uit de afgelopen jaren:

 

Ons bedrijf is een leider in veel innovatieve technologieën.

De FTP-authorisatie oplossing is volledig gebouwd door ACTIVE24 software engineers. Het stelt u in staat om de toegang tot uw website voor het bewerken van uw website inhoud te beperken voor een specifieke rechten of IP-adressen. Dit beveiligd uw website tegen onbevoegde hackers.

Ook het gebruik van DKIM en greylisting samen om spam te bestrijden, is vrij zeldzaam in commerciële exploitatie.

Lidmaatschap in belangrijke organisaties

We zijn ook actief in organisaties die belangrijk zijn voor het goed functioneren en de langetermijnontwikkeling van internet in Tsjechië. Onze medewerkers zijn met name actief in de volgende verenigingen: