WordPress reacties: Alternative Reactie plug-ins voor WordPress

WordPress reacties. WordPress gebruikers hebben geen plug-in nodig om reacties op hun blogs of website te accepteren. WordPress heeft immers een ingebouwd commentaarsysteem. Maar het ingebouwd reactiesysteem in WordPress is erg beperkt en spamgevoelig. Ook zijn er veel meer geavanceerde Reactie plugins beschikbaar. De beste alternatieve WordPress reactie plugins voor u op een rij.

Waarom reacties plaatsen op WordPress?

Een actieve reactie sectie voegt waarde toe aan uw webinhoud:

 • Het helpt website eigenaren hun bezoekers centraal te stellen.
 • Het verbetert de inhoud: meer verdieping of geeft een alternatief standpunt

Om veel reacties te ontvangen, hebt u de juiste infrastructuur nodig.

 

WordPress Reacties

WordPress wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken ingebouwd reactiesysteem. Na het toevoegen van hun naam, e-mailadres en webadres (optioneel), kunnen webbezoekers een reactie achterlaten. Veel WordPress-blogs en -website gebruiken het. Het standaard reactiesysteem voor WordPress is gratis en gebruiksvriendelijk.

comments

Toch is het erg basaal en onveilig. Het mist updates, meldingen, technische ondersteuning en integratie van sociale media. En het lekt spam.

Zet WordPress Reacties uit op algemene pagina's

 • Log in op WordPress Admin.
 • Klik op "Instellingen".
 • Klik op "Reacties".
 • Verwijder het vinkje uit het selectievakje "Websitebezoekers toestaan op nieuwe artikelen te reageren".
 • "Bewaar" de wijzigingen van de instellingen.

Zet WordPress Reacties uit op specifieke berichten

 • Log in op WordPress Admin.
 • Klik op "Berichten".
 • Selecteer "Snel bewerken".
 • Verwijder het vinkje uit het selectievakje "Reacties inschakelen" om de discussie onder elk bericht uit te schakelen.
 • "Bewaar" de wijzigingen van de instellingen.

Alternatieve Reactie plugins voor WordPress

Er zijn veel meer geavanceerde Commentaar plugins beschikbaar.
Enkele van de beste alternatieve commentaartoepassingen voor WordPress:

 • 1. Jetpack Comments
 • 2. Yoast Comment Hacks
 • 3. Postmatic
 • 4. Disqus
 • 5. WP Discuz

1. Jetpack Comments

Ten Eerste. Jetpack Comments worden geleverd met geïntegreerde loginopties voor sociale media. Zoals Twitter, Facebook en Google+ accounts.

jetpack

Het is eenvoudig te installeren. Bezoekers kunnen kiezen meldingen via e-mail en follow-upreacties te ontvangen. Maar deze zware plugin uit veel onnodige code, die de snelheid van uw website vertraagt.

2. Yoast Comment Hacks

Ten Tweede. Yoast Comment Hacks maakt reactiebeheer eenvoudiger. De plugin optimaliseert enkele belangrijke WordPress-reactiefuncties. Het bevat betere e-mailnotificaties voor reacties.

yoast

Het kan nieuwe opmerkingen doorverwijzen naar een Dankpagina. En individuele reacties of alle reacties op een post versturen.

3. Postmatic

Ten derde. Postmatic is is reactiebeheer via e-mail. Met ondersteunde opt-in plug-in, pop-ups, slide-ins en top bars. Reageren op de WordPess- website, houdt in dat de webbezoeker zich ook automatisch aanmeldt bij uw e-maillijst. En -zodra u publiceert- alle nieuwe berichten via e-mail ontvangt.

postmatic

Websitegebruikers ontvangen nieuwe berichten direct in zijn email inbox. Ze hoeven uw website dus niet te bezoeken om een reactie achter te laten. Ze kunnen de e-mail beantwoorden of reageren op opmerkingen van andere gebruikers. De gemailde reactie is direct zichtbaar in uw website. Postmatic verbergt het e-mailadres van de opmerking om hun privacy te beschermen.

4. Disqus

Ten vierde. Disqus is een van de meest populaire en geavanceerde commentaarsystemen ter wereld. Het reactiesysteem werkt met een externe Disqus API. U kunt deze plugin daarom ook buiten WordPress gebruiken. Disqus ondersteunt opmerkingen, sociale logins en reacties aanmeldingen. Het houdt spam minimaal en stimuleert kwalitatieve discussies.

Disqus

Webbezoekers reageren via e-mail, kunnen video's en afbeeldingen aan hun reacties toevoegen. En andere webbezoekers 'volgen' om hun commentaargeschiedenis te bekijken. Toch is het Disqus commentaarsysteem niet perfect. Er zijn veel opties voor snelle aanmeldingen, zoals Facebook, Twitter, Google+ of een Disqus account. Maar webbezoekers moeten zich eerst aanmelden voordat ze kunnen reageren. Bovendien garanderen deze sociale logins online privacy niet.

5. wpDiscuz4

Tot slot. De wpDiscuz4 is een van de beste en meest geavanceerde plug-ins voor WordPress-reacties. wpDiscuz4 is het beste alternatief voor Jetpack Comments, Facebook Comments en Disqus. Deze functierijke discussieplug-in biedt alles wat u kunt onthouden voor uw opmerkingen. Het vervangt WordPress reacties automatisch na installatie op WordPress.

wp discuz

wpDiscuz4 maakt reacties mogelijk zonder registratie. Het wordt geleverd met een intuïtieve gebruikersinterface en veel reactie sorteermethoden. wpDiscuz4 bevat AutoRecover en gebruikersbeoordeling. Aanmelden of registreren via profielen van sociale media, zoals Facebook, Google of LinkedIn. Is uw online privacy u lief, laat dan een anonieme reactie achter.De plugin is gebouwd voor snelheid en ondersteunt 'meer reacties laden'. wpDiscuz biedt ook veel integraties, zoals "wpDiscuz-Postmatic". Hiermee kunt u direct reageren op opmerkingen vanuit hun postvak.

WordPress Reacties

Weeg de sterke en zwakke punten van elk reactieplugin af, om een goed besluit te kunnen maken of de geboden functies aansluiten op uw specifieke website behoeften. En neem daarna uw beslissing.

 • Nog geen WordPress? Koop uw WordPress pakket bij ACTIVE 24.
 • Nieuw bij WordPress? Begin met het WordPress reactiesysteem.
 • Half-gevorderde WordPress-gebruiker?Gebruik plug-ins: Jetpack of Yoast Comment Hacks.
 • Geavanceerde WordPress-gebruiker? Maak een community aan via: Disqus of wpDiscuz4.
 • Vragen? Stel ze aan onze klantenservice support afdeling.

 

Artikel beoordeling

Gemiddelde beoordeling: 4.3/5

Aantal stemmen: 7