WordPress

De beste professionele sjablonen in WordPress - hoe u ze kunt selecteren en waar u ze kunt kopen
Het WordPress content management-systeem biedt talloze sjablonen en gratis extensies. Als u echter meer van uw site verwacht en geen aangepast programmeursontwerp wilt, overweegt u vroeg of laat om een betaalde sjabloon aan te schaffen. Bovendien zijn betaalde sjablonen meestal niet duur, zijn ze gemakkelijker in te stellen en helpen hun videomakers graag met eventuele aanpassingen. Welk professioneel sjabloon te kiezen? Welke ontwerpen hebben een eenvoudige installatie en hoe kies je een betaald sjabloon zonder een vergissing te maken?
Automatische back-ups in WordPress: Hoe u automatisch en handmatig een back-up van uw webcontent maakt
Back-up van gegevens is ontzettend belangrijk. Hoe maakt U een back-up van de website en heeft U deze in geval van nood deze klaar staan? Stel voor dat U de volledige inhoud van de site verliest. Dat zou een ramp zijn. Slechts enkele mensen hebben echter een back-up van hun website. Gelukkig kan WordPress eenvoudig en gratis geback-upt worden.
Website-optimalisatie in WordPress: Hoe het websitevolume en het aantal geladen bestanden te verminderen
In het artikel How to speedup WordPress hebben we uitgelegd hoe U de laadsnelheid van een WordPress-website kunt verhogen. Hier zullen we ook andere optimalisatieprocedures laten zien voor het stroomlijnen van de snelheid van websites. De web zal sneller laden, niet alleen voor gebruikers, maar het zal ook van invloed zijn op de zoekmachines. Bovendien kun je het doen zonder een programmeur.
Hoe WordPress te beveiligen en te beschermen tegen aanvallers?
WordPress content management systeem wordt door meer dan 30% van de websites op internet gebruikt. Vanwege zijn populariteit is het een frequent doelwit geworden van gerichte en wereldwijde aanvallen die de aangevallen sites proberen te gebruiken om bedreigingen verder te verspreiden of eigen inkomsten te verhogen. Hoe kun je je website effectief verdedigen tegen aanvallen?
Tabellen in WordPress: hoe een tabel op een website te creëren en in te stellen.
Tabellen maken deel uit van de inhoud van veel websites. Ze kunnen worden gebruikt in prijslijsten of contactlijsten. Hoe een spreadsheet in te voegen in een website gemaakt met WordPress?
WordPress eigen afbeeldingen: hoe maak je eigen afbeeldingen en uitsnijdingen in WordPress?
In de basisinstallatie genereert WordPress miniatuurafbeeldingen in vooraf ingestelde formaten op basis van de gebruikte sjabloon. Dit is in sommige situaties mogelijk niet voldoende. Als u regelmatig afbeeldingen op uw website gebruikt in bepaalde dimensies, is het beter om hun generatie te automatiseren om langdurig bijsnijden in de pc-editor te voorkomen. Hoe doorgaan als u het genereren van cuts en previews van individuele afbeeldingen wilt automatiseren?
Hoe HTTPS (SSL) in te stellen met WordPress
Veilige communicatie tussen de webserver en eindgebruikers wordt een standaard die niet over het hoofd mag worden gezien. Naast de beveiliging zelf, heeft het ook een fundamentele invloed op de geloofwaardigheid bij de bezoekers en op de ranking bij zoekmachines. Hoe stel ik HTTPS (SSL) correct in op WordPress?
Hoe kan ik advertenties en een lijst met gerelateerde WordPress-artikelen bekijken met Google Matched Content?
Bezoekers van blogs en andere contentgerelateerde websites gebruiken vaak blokachtige elementen met 'Matched content'. Deze lijsten met contextueel gerelateerde inhoud, vergroten de hoeveelheid tijd die bezoekers op een pagina doorbrengen. Op de juiste manier gebruikt, kan dit de ideale plek zijn om advertentieberichten te plaatsen.
Hoe beveiligt u WordPress mét een .htaccess bestand
Er zijn veel tips en trucs voor WordPress-beveiliging. De meeste hiervan omvatten de installatie van beveiligingsinvoegtoepassingen van derden. Als u de plug-in echter niet wilt installeren, kunt u een eenvoudige installatie proberen met het .htaccess-bestand.
WordPress basis installatie en configuratie
WordPress basis installatie en configuratie. Een website bouwen met WordPress is gemakkelijk. Zelfs voor absolute beginners. Tenminste als u weet welke stappen u moet zetten. WordPress is intuitief, eenvoudig en verkrijgbaar in de Nederlandse taal. Lees hoe u WordPress installeert en de basisconfiguratie instelt.
WordPress Plugin: 4 gratis must-have plugins
WordPress Plugin. Met plugins kunt u de functionaliteit van uw WordPress website uitgebreid aanpassen. Het overweldigende aanbod van mogelijke plugins, maakt het echter lastig voor beginners om de beste plugin te kiezen. In dit artikel leggen we uit wat WordPress plugins zijn, hoe ze werken en welke vier gratis plugins handig zijn.
WordPress Thema: hoe kiest u WordPress templates?
WordPress Thema. Tijd voor de volgende stap: vind het juiste WordPress Thema, dat voldoet aan uw eisen. Een WordPress Thema installeren is eenvoudig. Maar houd er rekening mee, dat de installatie van een nieuw thema, de "look & feel" en de functies van uw website compleet verandert. Zo kiest u de juiste template.
WordPress Widgets: wat zijn WordPress Widgets en hoe installeert u ze?
WordPress Widgets. U kunt extra functionaliteiten toevoegen aan uw WordPress website via Widgets. Maar wat zijn Widgets en hoe installeert u ze op uw site? Lees dit artikel en u weet het.
Yoast SEO plugin: 4 tips voor WordPress Zoekmachine Optimalisatie
Yoast SEO plugin. Wilt u dat web bezoekers uw website vinden op het Internet? Gebruik dan zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw WordPress site. De Yoast SEO Plugin helpt u optimaal met SEO voor WordPress, zelfs als u weinig van SEO begrijpt.
WordPress Website snelheid: Hoe maakt u uw WordPress website sneller?
WordPress Website snelheid. Denkt u nog steeds dat website snelheid niet belangrijk is? Denk nogmaals. Webbezoekers verwachten snelheid. Zoekmachinerobots crawlen door de zoekresultaten op basis van snelheid. Een website heeft 2 seconden voor een goede eerste indruk. Hoe maakt u uw WordPress website sneller?
Google Analytics WordPress: Hoe meet u WordPress verkeer op de juiste manier?
Google Analytics WordPress. Uw WordPress website is online. Gefeliciteerd! U bent echter nog niet klaar. Nu begint het pas. Uw website is een van de velen. Er zijn ruim 1 biljoen websites actief on het internet (Internetlivestats, 2017). Hoog tijd om uw website verkeer te meten. Dat is waar Google Analytics handig voor is.
WordPress favicon: hoe voegt u een favicon toe aan WordPress?
WordPress favicon. Heeft u zich altijd afgevraagd, waarom sommige website een klein icoon tonen in de webbrowser? Tijd om te ontdekken waarom dat is. Het lijkt wellicht niet zo belangrijk. Toch is een favicon een basisvereiste voor uw WordPress website. WordPress favicon: hoe voegt u een favicon toe aan WordPress?
WordPress shortcodes: hoe shortcodes toevoegen in WordPress?
WordPress shortcodes. Heb je ooit een tekst tussen haakjes gezien in WordPress? Dan heb je een shortcode gezien. Shortcodes voegen nieuwe eigenschappen toe aan uw content en vereenvoudigen uw werk. Wilt u een video, knop of enquête toevoegen zonder code te gebruiken?
WordPress video: Hoe video toevoegen aan WordPress?
WordPress video. Webbezoekers scannen digitale informatie en besteden meer aandacht aan beeldmateriaal. Video is vermakelijker dan een lange tekst. Bovendien wordt de boodschap sneller opgepikt. Video toevoegen aan uw website is belangrijk voor een goede site ervaring.
WordPress website? Google Search Engine: Hoe Google Search toevoegen aan uw WordPress website?
Google Search Engine. Alhoewel WordPress een ingebouwde zoekfunctie heeft, is deze niet erg handig. Veel website eigenaren maken daarom liever gebruik van Google Search op hun WordPress website. Hoe Google Search toevoegen aan uw WordPress website?
Automatisch Sociale Media Netwerk: Hoe WordPress berichten automatisch delen op sociale netwerken?
Automatisch Sociale Media Netwerk. Artikelen delen via Sociale Media is erg populair. Facebook en Twitter zijn populaire sociale media kanalen om klanten te informeren. Uw klanten willen uw updates graag zo snel en simpel mogelijk ontvangen. Hoe deelt u WordPress-berichten automatisch op Sociale Media netwerken?
WordPress Contactformulier: hoe maakt u een e-mail contactformulier in WordPress?
WordPress Contactformulier. Het doel van uw WordPress website is om in contact te komen met uw potentiële klanten om uw producten te verkopen. Het toevoegen van een contactformulier is de eerste stap om een betrouwbare klantendatabase te krijgen. Welk WordPress contactformulier plugin gebruikt u hiervoor? En hoe werkt het? Lees het in Hoe maak u een e-mail contactformulier in WordPress?
WordPress Migratie: Hoe verhuist u uw WordPress-website naar een nieuwe hosting of domein?
WordPress Migratie. Het verhuizen van uw website kan stressvolle zijn, maar dat hoeft niet. De grootste risico´s bij het migreren van een website naar een nieuwe server zijn dataverlies en downtime. Om dit te voorkomen, hier "hoe verhuist u uw hele WordPress-sites naar een nieuwe hosting of ander domein?"
WordPress RSS: Hoe RSS Feed instellen in WordPress?
WordPress RSS. U hebt van RSS gehoord. Maar wat is RSS-feed precies? Wat zijn de voordelen ervan? En hoe kunt u RSS feed in WordPress inschakelen, gebruiken, optimaliseren of uitschakelen? WordPress RSS: Hoe kunt u RSS Feed op WordPress instellen?
WordPress multitaal: Hoe maakt u een multitaal pagina aan in WordPress?
WordPress multitaal. Ontvangt uw WordPress-website webbezoekers van over de hele wereld? Tijd om uw WordPress website te veranderen in een multi-taal website. Installeer meerdere taalplugins of gebruik Automatische machine vertaling. Hoe maakt u een multitaal pagina aan in WordPress?
WooCommerce webshop handleiding: Hoe installeert u WooCommerce in WordPress?
WooCommerce webshop handleiding. WooCommerce is de meest populaire gratis webshop plugin. Lees de WooCommerce webshop handleiding om te weten, waarom WooCommerce zo populair is onder WordPress gebruikers. En leer stap voor stap, hoe u een WooCommerce webshop in WordPress installeert, opzet en uitbreidt.
WordPress reacties: Alternative Reactie plug-ins voor WordPress
WordPress reacties. WordPress gebruikers hebben geen plug-in nodig om reacties op hun blogs of website te accepteren. WordPress heeft immers een ingebouwd commentaarsysteem. Maar het ingebouwd reactiesysteem in WordPress is erg beperkt en spamgevoelig. Ook zijn er veel meer geavanceerde Reactie plugins beschikbaar. De beste alternatieve WordPress reactie plugins voor u op een rij.
Hoe wijzigt u de preview van WordPress-posts op Facebook en Twitter?
Dit is iets dat vaak wordt vergeten, maar het is belangrijk voor de zichtbaarheid en het delen van de website. Onderscheid uzelf van andere gebruikers en leer hoe u eenvoudig de afbeelding en tekst kunt wijzigen, welke verschijnen wanneer u sociale media-inhoud deelt, of dit nu op Facebook of Twitter is.
Waar vindt u gratis WordPress Templates?
Een van de eerste stappen bij het bouwen van een WordPress-site is het vinden van de juiste design template, het ontwerp waarop u uw website gaat bouwen. Hoewel er veel geavanceerde betaalde templates bestaan, zijn veel goede templates gratis te vinden. Weet u waar u ze moet zoeken?